Είμαστε μια ομάδα ενεργών πολιτών, επιτυχημένων επαγγελματιών και επιστημόνων οι οποίοι θέλουμε να κάνουμε το Μαρούσι μία σύγχρονη, δυναμική, ανθρώπινη πόλη.

Έχω την τιμή να ηγούμαι αυτής της ομάδας η οποία συνεχώς διευρύνεται από συμπολίτες μας οι οποίοι σπεύδουν να ενταχθούν στο συνδυασμό μας ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, υποστηρικτές και φίλοι.

Προετοιμαζόμαστε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Έχουμε εντάξει στην ομάδα μας εξαιρετικούς επαγγελματίες και έχουμε ήδη ολοκληρώσει κύκλους επαφών με επιχειρήσεις, νυν και πρώην αιρετούς και μεγάλους συμβουλευτικούς ομίλους ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα και πιο αντικειμενικά τα εμπόδια και τις προοπτικές της επόμενης ημέρας. Δουλεύουμε προσεκτικά, μετρημένα και προχωράμε βήμα βήμα.  

Γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλον τις ανάγκες της πόλης μας γιατί την ζούμε καθημερινά. Έργα υποδομής με κοινωνικό πρόσημο, έργα πνοής, έργα που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα, καθαρές γειτονιές, καλυμμένες λακκούβες, ασφαλείς παιδικές χαρές, σωστός σύγχρονος φωτισμός, αστυνόμευση, κοινωνικές δομές είναι αυτονόητα για όλους. 

Το θέμα δεν είναι αν ξέρουμε ή αν ξέρει ο καθένας τι πρέπει να κάνει αλλά το πως θα μπορέσει να τα κάνει. Εμείς ξέρουμε πως να αξιοποιούμε τους όποιους διαθέσιμους πόρους, τα εργαλεία και τα ταλέντα γύρω μας ώστε με ανταγωνιστικό και βιώσιμο τρόπο να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά.

Επεξεργαζόμαστε και προετοιμάζουμε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του Δήμου , ανοιχτό και δυναμικό που θα αντανακλά της ανάγκες των πολιτών , τις ρεαλιστικές τάσεις της αγοράς και τις δυνατότητες που επιτρέπουν οι νέες τεχνολογίες.

Σε αυτό το πλαίσιο ερχόμαστε να καταθέσουμε μία νέα πρόταση στις επερχόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές που εδράζεται πρωτίστως στην τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία μας να ακούμε, να συνεργαζόμαστε, να συνθέτουμε και να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα μακριά από ιδεολογικές εμμονές και κομματικές ανάγκες ή ισορροπίες του χθες.