Με Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι μας

Οι πολίτες του Αμαρουσίου όπως και κάθε άλλης πόλης, δεν νοιάζονται μόνο για τα σκουπίδια, τις λακούβες ή το παρκάρισμα. Στην πραγματικότητα νοιάζονται για το αύριο, την ασφάλεια και το μέλλον των οικογενειών τους. Νοιάζονται για την ουσιαστική, καθημερινή ανάπτυξη, για να έχουν τα παιδιά τους ευκαιρίες να εργασθούν και να προκόψουν, για να έχουν δουλειά τα καταστήματά τους, νοιάζονται για ένα αστικό περιβάλλον που οι πολίτες και οι επισκέπτες μας θα θέλουν να ζουν, να δημιουργούν και να διασκεδάζουν.

Σε αυτό το πλαίσιο μετά από πολύμηνη προετοιμασία, ερχόμαστε να καταθέσουμε μία νέα πρόταση στις επερχόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές που εδράζεται πρωτίστως στην τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία μας να ακούμε, να συνθέτουμε και να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα μακριά από διαχωρισμούς και αντιλήψεις του χθες.

Ποιοι είμαστε εμείς ; Πολίτες που δεν φοβόμαστε να κριθούμε και να συνεργαστούμε, που δεν κοιτάμε το χθες και το τι δεν έκανε ο άλλος και που ξέρουμε πώς να αξιοποιούμε τους όποιους διαθέσιμους πόρους, τα εργαλεία, τις ικανότητές μας και τα ταλέντα γύρω μας ώστε με ανταγωνιστικό και βιώσιμο τρόπο να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά.

Ζούμε καθημερινά το Μαρούσι μας και μαζί με εσάς γνωρίζουμε τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της πόλης μας ώστε να ξεφύγει από την απαξίωση στην οποία έχει οδηγηθεί.

Η μόνη διαφορά μας με τους “άλλους” είναι ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι η εποχή μας απαιτεί ένα νέο, δυναμικό και ευέλικτο τρόπος σκέψης και διαχείρισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, ξεπερνώντας το ανέξοδο “δεν γίνονται αυτά τα πράγματα” και αξιοποιώντας τις σημαντικές προοπτικές της πόλης, ώστε με νέα εργαλεία, να δημιουργήσουμε έσοδα και λύσεις για έναν σύγχρονο και ανεξάρτητο δήμο.

Σας καλούμε από σήμερα να συζητήσουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και μαζί να χτίσουμε την επόμενη ημέρα για το Μαρούσι ακόμα καλύτερη.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου