Το ζητούμενο στις εκλογές του Μαίου δεν είναι να δημιουργήσουμε νέους επαγγελματίες της πολιτικής. Ούτε βέβαια να συντηρήσουμε τους παλαιούς.

Οι χθεσινοί πρωταγωνιστές – διορισμένοι ή εκλεγμένοι – ενός αποτυχημένου συστήματος διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και δήθεν προνομίων είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να χτίσουν το αύριο που χρωστάμε στα παιδιά μας και θέλουμε και για εμάς.

Το παλιό ότι είχε να δώσει το έδωσε. Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε με νέες αντιλήψεις.

Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από διαχωριστικές και κομματικές γραμμές του χθες. Να αφήσουμε πίσω μας δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις

Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να συνεργαστούμε με όσους αγαπούν το Μαρούσι. Όλους αυτούς που έχουν μεγαλώσει σε αυτή την γεμάτη προοπτικές πόλη και θέλουν να μεγαλώσουν και τα παιδιά τους εδώ. Όσους εργάζονται καθημερινά στη πόλη μας και την ζούνε όσο και εμείς.

Όσους ξέρουν, γνωρίζουν και μπορούν να ακούσουν και να συνθέσουν λύσεις για να ξεπεράσουμε το ανέξοδο «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» και τα περιοριστικά διαχρονικά μικροσυμφέροντα . Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τους νέους ανθρώπους. Να δώσουμε βήμα και ευθύνες στους νέους και τις νέες. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλους εκείνους που έχουν πάθος για Μαρούσι.