Οι πολίτες του Αμαρουσίου όπως και κάθε άλλης πόλης, δεν νοιάζονται μόνο για τα σκουπίδια, τις λαϊκές ή το παρκάρισμα. Απλά διαχρονικά οι δημοτικές αρχές δεν τους μίλαγαν για τίποτα άλλο είτε λόγω ευκολίας είτε λόγω ανικανότητας.

Αναμφίβολα η οικονομική κρίση που ξέσπασε πριν από μια οκταετία, αφήνει και στο Μαρούσι τα σημάδια της. Και στο εμπορικό του κέντρο, αλλά και στις γειτονιές.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες της πόλης μας γιατί την ζούμε καθημερινά. Το Μαρούσι, σήμερα, περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη από έργα υποδομής, έργα με κοινωνικό πρόσημο, έργα μακράς πνοής, έργα που θα ομορφαίνουν την καθημερινότητα όλων μας και θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία.

Καθαρές γειτονιές, καλυμμένες λακκούβες, ασφαλείς παιδικές χαρές, σωστό φωτισμό παντού. Χρειάζεται επαρκής και διαρκής αστυνόμευση για να επανέλθει η ασφάλεια και τάξη στην πόλη μας.

Για να γίνουν όλα αυτά δεν αρκεί η γνώση των προβλημάτων αλλά κυρίως η δυνατότητα να βρεις και να συνθέσεις λύσεις. Πως και από που θα βρεις διαθέσιμους πόρους. Κάποιοι νομίζουν ότι πόροι υπάρχουν στα κομματικά γραφεία, στους διαδρόμους των υπουργείων ή στα φουαγιέ των ξενοδοχείων. Εμείς πάλι όχι.

Το Μαρούσι είναι το ουσιαστικό οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο της Αθήνας και της χώρας μας. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις , πολυεθνικές, σχολεία βρίσκονται στο τόπο μας. Και με αυτούς θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας. Με αυτούς εμείς μπορούμε να συνομιλήσουμε. Μπορούμε να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, να εφαρμόσουμε καινοτόμες λύσεις και ιδέες και να καταστήσουμε καλύτερη και λειτουργικότερη την πόλη μας.