Είναι ξεκάθαρο πια ότι σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο η πολυπόθητη ανάπτυξη που συνεπάγεται ταυτόχρονα και κοινωνική πρόοδο μπορεί να έλθει μόνο απελευθερώνοντας και ενισχύοντας την δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα σε κάθε επίπεδο μικρό ή μεγαλύτερο.

Το Μαρούσι μπορεί να αποτελέσει μία πόλη-κέντρο την επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Έχουμε μία από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες εμπορικές αγορές στην ευρύτερη Αττική που ξεκινά από την Λ. Κηφισίας και τελειώνει στον σταθμό του τραίνου, με μερικές εκατοντάδες καταστήματα που καλύπτουν κάθε πιθανή αγοραστική ανάγκη. Με το νέο Parking στην πλατεία Ευτέρπης, αλλά και ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα βοηθούν καταστήματα και επισκέπτες, αναβαθμίζουμε την αγορά μας ώστε να αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών από όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου και των βορείων προαστίων.

Την ίδια στιγμή ξεπερνώντας εύκολες εμμονές, εντάσσουμε στην στρατηγική μας τα mall που φιλοξενούμε στη πόλη μας και τα οποία είναι τα καλύτερα της χώρας μας, διασυνδέοντας όλες τις αγορές σε ένα κοινό δίκτυο με στόχο την αμοιβαία ενδυνάμωση, την σωστή στόχευση και προβολή ώστε να κερδίζουν όλοι και κυρίως η πόλη μας.

Επιπλέον κεφαλαιοποιούμε τον χαρακτήρα του Αμαρουσίου ως το City της Ελλάδας φιλοξενώντας τις σημαντικότερες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες, κολοσσούς αλλά και δυναμικές startups. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει τη συνεργασία με τις επιχειρήσεις αυτές με στόχο το αμοιβαίο όφελος από παρεμβάσεις και συνέργιες με τον δήμο, είτε στο πλαίσιο των πρακτικών κοινωνικής υπευθυνότητας είτε με συνεργασίες που αφορούν το αντικείμενο τους.

Τέλος αναπτύσσουμε ένα κέντρο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας ώστε η πόλη μας να ελέγχει, να βοηθάει και να συμμετέχει όπου μπορεί σε αναπτυξιακές δράσεις προς όφελος των πολιτών μας και των αναγκών της πόλης.