Οικονομική ενίσχυση

Είμαστε πολίτες με στόχο να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας και την πόλη μας κι όχι τα συμφέροντα όσων θα θελήσουν να “ποντάρουν” σε εμάς.

Η προσπάθεια μας έχει ξεκάθαρους στόχους και μολονότι σε προσωπικό επίπεδο πιστεύουμε στην εθελοντική προσφορά, όσον αφορά υπηρεσίες ή προϊόντα που παρέχουν τρίτοι, επιθυμούμε να διατηρούμε τις σχέσεις μας με αυτούς εξίσου ξεκάθαρες, χωρίς μελλοντικές υποχρεώσεις ή εσφαλμένες προσδοκίες από τα όποια μικρά ή μεγαλύτερα συμφέροντα.

Για το λόγο αυτό στηριζόμαστε αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή των φίλων μας.

Δεν ζητάμε χρηματοδότηση για το όραμα μας αλλά αντίθετα σας ζητάμε να συμμετάσχετε στο όραμα μας για το Μαρούσι … το όραμα όλων μας.

Κατάθεση σε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

 • ΤΡΑΠΕΖΑ :
  Γιάννης Νικολαράκος
  (νούμερο)
  BIC/SWIFT:
  IBAN:
 • ΤΡΑΠΕΖΑ :
  Γιάννης Νικολαράκος
  (νούμερο)
  BIC/SWIFT:
  IBAN:

Μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 0000000000 ή με email σε ψηφιακή μορφή στο dorees@nikolarakos.gr

Πληρωμή Online με PayPal

Με χρήση της υπηρεσίας PayPal

Προσοχή: Για να κάνετε δωρεά μέσω PayPal απαιτείται να έχετε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό PayPal. και να ακολουθήσετε τη διαδικασία. Για πληρωμή με PayPal πατήστε εδώ

Πληρωμή με μετρητά

Η δωρεά σε μετρητά γίνεται στα γραφεία μας ή σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο μας και ακολουθεί η αποστολή απόδειξης με ηλεκτρονική αποστολή στο email σας.