Για να επηρεάζεις τις εξελίξεις πρέπει να συμμετέχεις. Αν δεν συμμετέχεις, αφήνεις τον χώρο σε εκείνους που πιστεύεις ότι δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι καλύτερο να λαμβάνουν αποφάσεις για τη ζωή και την πόλη σου.

Η αίτηση σου ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό μας είναι εξαιρετικά τιμητική για μας.

Η διαδικασία αίτησης και επιλογής

Αφού υποβάλλεις την αίτηση σου και ανεξάρτητα από το αν τελικά θα επιλεγείς για να συμμετέχεις στο συνδυασμό ως υποψήφιος μόνο με την αίτηση αποκτάς την ιδιότητα του Βασικού Υποστηρικτή και συμμετέχεις στην συνέλευση του εκλογικού αγώνα.

Η διαδικασία της επιλογής γίνεται από τον υποψήφιο δήμαρχο και την οργανωτική ομάδα μετά από μελέτη των αιτήσεων και των βιογραφικών των υποψηφίων και σύμφωνα με τις ποσοστώσεις που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία. Η επιλογή ή μη δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος-κάποια είναι καλύτερο – καλύτερη από κάποιον άλλον αλλά με τα βασικά εκλογικά δεδομένα και τις ανάγκες του συνδυασμού.

Η θέση όμως του βασικού υποστηρικτή ακόμη και αν δεν επιλεγεί κάποιος σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι πολύ σημαντική τόσο για την εκλογική διαδικασία όσο και για την μετεκλογική περίοδο δεδομένου του ότι χρειαζόμαστε όλοι για να καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.

Οικονομική συνεισφορά δημοτικών συμβούλων

Κάθε επιλεγμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα πρέπει να καταβάλει σαν οικονομική συνεισφορά στο ταμείο του συνδυασμού το ποσό των ……… €.

Για να δηλώσεις την επιθυμία σου να γίνεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμπλήρωσε την ειδική ηλεκτρονική φόρμα και επισύναψε το βιογραφικό σου μαζί με μια φωτογραφία.

Ειδική φόρμα αίτησης υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.